Bemutatkozás

A Szentmiklósi Fogadó, – mely Budapesttől mindössze 68 km-re található,- már húsz éve fogadja elégedett vendégeit.

Az eredetileg is étteremként működő épületet 1998-tól a Baranyi Kft. vette át; átalakította, korszerűsítette és azóta üzemelteti étteremként és pizzériaként.

A betérő vendégek színvonalas kiszolgálása mellett, iskola időszakban változatos étrenddel gyermekétkeztetést is biztosítunk lassan 10 éve. Profi szakmai tapasztalattal vállaljuk céges és családi rendezvények lebonyolítását is. Éttermünk 70 fő befogadására alkalmas. Téli időszakban a finom ételek elfogyasztása mellett különleges hangulatot teremt a kandallónk melege. A jó idő beköszöntével egy új építésű terasz is várja kedves vendégeinket ahol, 30 főt tudunk kiszolgálni. Rendezvény termünk 130 fő kikapcsolódására nyújt lehetőséget.

Sok szeretettel várjuk már meglévő és leendő vendégeinket!

Éttermünkben Bankkártyát, Széchenyi kártyát, Erzsébet kártyát is elfogadunk.

Baranyi Lajos

Tulajdonos
null
IMG_6755

Szolgáltatásaink között megtalálhatók

  • A la carte (Éttermünkben a betérő vendégek választhatnak a hagyományos, reform ételek, és pizza ajánlataink közül )
  • Napi menü (Változatos napi menü ajánlattal várjuk a hozzánk betérő vendégeinket. Akik egy féle leves, két féle főétel, és egy fajta desszert közül választhatnak.)
  • Házhozszállítás (Kunszentmiklós területére a pizzakiszállítás; a mindig aktuális heti ebédajánlatunk, a la carte étlapunk kínálatának házhoz szállítása.)
  • Gyermek közétkeztetés

IMG_6834

Rólunk mondták